Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

Killer Plates

(2)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

Roll-Line Killer plāksnes skrituļslidām ir nepārspējama izvēle, ja vēlaties uzlabot savas skrituļslidas ar vieglām un ļoti manevrējamām plāksnēm. Pamatne ir izgatavota no īpaša viegla alumīnija sakausējuma, un ratiņi ir izgatavoti no tērauda. Visa konstrukcija ir balstīta uz šķērsstieņu struktūru, kas nodrošina lielisku konstrukcijas stingrību, vienlaikus saglabājot minimālu svaru.

Kravas automašīnas ir dažādi leņķētas, lai uzlabotu vairākus punktus. Lielāks priekšējās ass slīpums ļauj slidotājam vieglāk un ar mazāku spiedienu uzsākt pagriezienus. Mazāks aizmugurējās ass slīpums uzlabo stabilitāti un centrēšanu pagriezienos.

Killer plāksnēs ir izmantoti lieliski Roll-Lines spilveni. Šim komplektam no rūpnīcas ir vidēja cietība.

Ar klikšķa darbības regulēšanas sistēmu vēl nekad nav bijis vieglāk nodrošināt vienmērīgu plākšņu spriegojumu. Pievelciet uzgriezni, līdz dzirdat skaidru klikšķi. Pēc tam vienkārši saskaitiet dzirdēto klikšķu skaitu, līdz kravas automašīnas atrodas tieši tur, kur vēlaties - tad vienkārši atkārtojiet to uz otras plāksnes, lai panāktu vienmērīgu rezultātu. Lai atvieglotu stūrēšanu, braucot atpakaļgaitā, ieteicams aizmugurējo kājstarpes uzgriežņus savilkt par vienu klikšķi brīvāk nekā priekšējo kravas automašīnu.

Plāksnēm ir pievienots Ambra Super Professional pirkstu ierobežotājs. Tas ir izgatavots no dabīgās gumijas un neatstāj pēdas uz grīdas. Turklāt dabiskā kaučuka izmantošana nodrošina izcilu saķeri ātrai virziena maiņai vai ātrai apstāšanai.

Šai versijai ir 8 mm asis, un tās pirkstu pirkstu bremžu stiprinājumos tiek izmantots metriskais vītņgriezums.

Visi regulēšanai nepieciešamie instrumenti ir iekļauti glītā instrumentu maisiņā.

Compatible parts

Find products compatible with Roll-Line Killer Plates:

Compatible parts
Parādīt visu

atsauksmes   (2)

Received my plates and wheels in record time considering they were shipped from overseas. Packaging and quality were great! Would highly recommend!
Jamie K. (Holts Summit)
2018-10-08
Reitings: 5 no 5!
Amazing plates and can't beat this price with the hook and skate packages. As great as top of the line artistic plates for fast and quick transitions, turns, one footed three turns, spins, backward and forward skating. I have never skated on other derby plates though aside from a crappy stock nylon so have no comparison. But have skated on roll line dance and atlas figure plates and the killer is on par with the toll line dance. Lightweight and top of the line with easy click adjustment for tighter or looser adjustment. Roll line Plates tools also provided by roll line and Skatepro.
Sara E. O. H. (BALTIMORE)
2017-10-14
Reitings: 5 no 5!
SkatePro