×
Menu

Encore 2 Skate shoes

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Skatīt arī

Apraksts

Globe Encore 2 skrituļslidotāju apavi ir izstrādāti, lai nodrošinātu perfektu komforta, izturības un stila kombināciju visiem jūsu skrituļslidošanas piedzīvojumiem.

Encore 2 Skate apavi ir izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem, tiem ir izturīga konstrukcija, kas spēj izturēt skeitborda prasības. Apavi ir aprīkoti ar vulkanizētu zoli uzlabotai elastībai un dēļa sajūtai, kas nodrošina vienmērīgu un kontrolētu skeitborda braukšanu.

Globe Encore 2 Skate apavi ir klasiskā zemā dizaina, kas piedāvā mūžīgu un universālu izskatu, kas papildinās jebkuru skeitborda apģērbu. Polsterēta apkakle un mēle nodrošina papildu komfortu un atbalstu, savukārt mežģīņu aizdare nodrošina drošu un pielāgojamu piegulēšanu.

Globe Skateboards ir pazīstams ar augstas kvalitātes skeitborda apavu radīšanu, un Encore 2 Skate apavi nav izņēmums. Šie apavi ir lieliski piemēroti visu līmeņu skrituļslidotājiem, neatkarīgi no tā, vai esat tikai sācis skrituļslidošanu vai vēlaties pacelt savas prasmes nākamajā līmenī.

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

SkatePro