Produkts ir izpārdots, un NAV paredzams, ka tas atkal būs noliktavā. Show similar products
×
Menu

112 Pro Skate Shoes

(13)
Prece ir izpārdota. Nav iespējams piegādāt
Show similar products

Populāri produkti

Apraksts

112 ir radītas, lai izturētu profesionālu skrituļslidotāju radītos bojājumus, un faktiski tās ir izstrādājusi profesionāla Vans skeitotāju komanda.

Tās ir izgatavotas ar izturīgu audekla un zamšādas virsu, kas ļauj jums daudz reižu sist gripas, pirms tās nolietosies. Vans skeitborda nolēma arī pievienot izturīgu Duracap gumiju pēdas priekšējā daļā, kas atbalsta visu konstrukciju. Turklāt Vans 112 ir aprīkots ar Ultracush HD pēdas spilventiņu, kas nodrošina augstu triecienu amortizācijas līmeni un vienlaikus notur jūsu pēdas tuvu pie dēļa.

Oriģinālais Vans Waffle ārējais zoliņš nodrošina lielu saķeri, pateicoties gumijas materiāliem, un tam ir klasisks zemais dizains ar aukliņām, kas nodrošina patīkamu, vieglu un ciešu piegulēšanu.

Šie skeitbords apavi ir paredzēti skeitbordam, taču tie ir piemēroti arī vairumam citu skeitborda kategoriju un ikdienas lietošanai.

No tā paša zīmola

Parādīt visu

atsauksmes   (13)

I was looking for Style 112 Pro Vans and came across your website. Your shop was the only one that carried my shoe size in this particular shoe. It’s been my favorite style of Vans for a few years now and I wasn’t having any luck finding my size. I didn’t realize that your store was overseas until after I ordered. Needless to say, both pairs showed up earlier than expected and without any hassle. I’ll definitely be ordering from SkatePro again! Thank you!!
Sean H. (Ridgecrest)
2020-01-20
Reitings: 5 no 5!
Haven’t skated vans in ages but these are sick and they are lasting well even though I skate every day! Yes skatepro!! Nice shoe. Lasted 11 weeks - awesome!!!! Nike sb’s last me 3!
Tom keatman (Alsager)
2019-07-28
Reitings: 5 no 5!
Rādīt visas 13 atsauksmes
SkatePro